Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Rating de grote game-releases van 2022 [Fruitblik ’22]

19/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag het Fruitblik item waar we de grote releases van dit jaar gaan raten. Welke game krijgt de hoogste cijfer?

Welke game weet ons in 2022 te verrassen?

Er staan dit jaar een hoop games op stapel waar we flink naar uitkijken. Games zoals Horizon Forbidden West, Elden Ring  Dying Light 2, Destiny 2 The Witch Queen. S.T.A.L.K.E.R.2, Stray en Gran Turismo 7 natuurlijk. Daarnaast komen er ook een hoop games aan dit jaar die we nog niet zo goed kennen, maar die op voorhand al wel flink intrigeren. We gaan een tal van titels af op alfabetische volgorde. Welke game krijgt het hoogste cijfer? Zijn we stiekem gewoon een aantal games vergeten? Die nog niet in onze top 10 vooruitblik stonden? Laat het weten in de comments als je iets mist? Of als je een titel anders inschat dan ons. 

Welke titel gaat naar huis met een dikke onvoldoende?

Welke games gaan mogelijk onze top-10 lijst aan het einde van dit jaar halen? En welke niet? Wat zorgt dat voor? Is het een volledig nieuwe IP? Of toch een nieuw deel uit een bekende reeks? Je gaat het allemaal horen en zien in dit Fruitblik item waar we een flink aantal grote game-releases gaan raten. Welke game gaat naar huis met een dikke voldoende en welke met een onvoldoende? En welke game zien we eind dit jaar terug bij de GOTY’s?

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch