Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Fruitblik 2022 in 22 stellingen: ‘Wat gaat 2022 ons brengen?’

14/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net zoals vorig jaar beginnen we dit jaar met een aantal stellingen. Want we zijn erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. Daarom hebben we 22 stellingen voor jullie klaarstaan. Het is immers 2022. 22 stellingen die beantwoord moeten worden met Ja of Nee. Of oneens, eens. Plus natuurlijk een plausible uitleg er aan vast geknoopt. Want zo maar wat roepen kan iedereen. Koos samen met de nieuwe Gameking Shanna en good old Skate alle stellingen langs. Want wat gaat dit jaar ons brengen? Wat gaat de GOTY zijn van het jaar? Gaan we nog een beetje toffe E3 zien? En wat gaan we verder mee maken dit jaar? Je gaat dat allemaal horen en zien in de video over 22 stellingen voor 2022.

Gaat Starfield Elden Ring verslaan als Game of the Year?

Zo gaat een van de stellingen over wat de GOTY gaat zijn van 2022. Gaat dat Starfield zijn? Of natuurlijk gewoon Elden Ring? Of kan het zomaar zijn dat we er allemaal anders over denken? En verder is de vraag: Krijgen we dit jaar nog een echte goede E3? Of opnieuw een slap aftreksel. Daarnaast hebben we nog tal aan andere stellingen. Gaat Xbox dit jaar komen met een Dongle met Xcloud? En gaan we dit jaar een Metaverse zien in de game-industrie? Of hebben we dat eigenlijk al? Of bedoelen we stiekem gewoon Facebook?

22 Stellingen zoals over een nieuwe Uncharted game

En we gaan rustig door. Gaat Blizzard dit jaar nog wel door als Blizzard? Of toch onder een andere naam? En hoe gaat het dit jaar aflopen met Overwatch 2? Tot slot hebben we ook een stelling over Uncharted. Want er komt een film aan zoals jullie weten. Gaat dat betekenen dat we ook een Uncharted game gaan zien voor de PS5? Dit en nog veel meer ga je zien en horen in de 22 stellingen voor 2022.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch