Menu Premium
Loading...

Retro Deluxe: Het tweede item ooit op Gamekings.tv

10/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het fantastische eerste Gamekings.tv item over de zoektocht naar de kat met 7 poten, is er nog een tweede item waar je broek van afzakt. Pakketjes, brieven en mailtjes komen dagelijks naar ons kantoor toe. Dit is niet iets van de laatste jaren, want ook toen kregen we regelmatig wat opgestuurd. Soms is het een simpele poster of een game, maar ook beelden en bouwprojecten zijn langs gekomen. Naast dit prachtige pakketje, is er ook een klein filmpje gemaakt over frikandellen. Een oud-stagiaire was creatief bezig geweest en mocht hem van Dennis laten zien. Benieuwd wat hij er van heeft gebakken? Je checkt het in Retro Deluxe: Het tweede item ooit op Gamekings.tv!

Jelle en zijn frikandellen

It’s done! Jelle en zijn creatieve geest waren geboren. En dat allemaal met een frikandel poppetje van Skate. Het had dan wel niks met gaming te maken, maar leuk bedacht was het wel. Deze video was een klein begin van het internet tijdperk. Content die niet groot genoeg was voor TV, werd op internet geplaatst. Met dit als tweede item van de Gamekings website zetten we als een van de eersten de toon voor het aankomende medialandschap. Nu is dit soort content niet meer weg te denken en wordt TV zelfs bijna ingehaald door de veelzijdigheid van het internet.

Alle gekheid op een stokje: dit is natuurlijk, net als het eerste item, best wel weird. Echt veel leer je er niet van. Gelukkig laat ook dit item weer zien waar Gamekings voor staat. Gasten die zichzelf waren rond hun hobby ‘gaming’. Als we op trip zijn, zien we andere collega’s ook geiten en trollen. Zij zenden het niet uit. Wij uiteraard wel! Zo ook deze video waarin de jonge Jelle zijn eigen gemaakte filmpje mocht laten zien. Iets met frikandellen ofzo…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch