Menu Premium
Loading...

Fresh ’n Rebel Bluetooth Rockbox Speaker Special

26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kregen een leuk pakketje op de redactie, namelijk van Fresh ’n Rebel. In dit pakketje zaten meerdere mobiele boxjes om uit te testen en dat zorgde voor aardig wat commotie op de redactie. De grote vraag was natuurlijk: wie mogen deze boxjes mee naar huis nemen om ze te testen? Dennis, Vasco en Dominique waren er als eerste bij. Vandaag bespreken Dennis en Vasco hoe de boxjes bevallen en wie nou uiteindelijk de beste box mee naar huis heeft genomen. Ben jij benieuwd wat de heren te melden hebben over deze mobiele boxjes? Check dan snel deze ‘Fresh ’n Rebel Bluetooth Rockbox Speaker Special’.

Dennis en Vasco bespreken vandaag drie mobiele boxjes, namelijk de Rockbox Raw, Rockbox Curve en Rockbox #3. De Rockbox komt van het merk Fresh ’n Rebel die gespecialiseerd zijn in bluetooth boxen. De Rockbox maakt een hoop beloftes, zo beweren ze een batterijduur te hebben van 6 tot 10 uur en een hoge kwaliteit geluid. Of de Rockbox dit ook echt waarmaakt, hoor je van Dennis en Vasco. De heren hebben de boxen uitgebreid getest, want Dennis heeft hem bijvoorbeeld meegenomen naar het park en Vasco heeft hem vooral thuis gebruikt. Dennis was er als eerste bij en koos gelijk voor de Rockbox #3. Vasco had in de eerste instantie de Curve meegenomen, maar al snel viel zijn oog op de Rockbox Raw die Dominique in zijn handen had. Zonder dat Dominique het doorhad, heeft hij ze snel gewisseld. Maar was dit uiteindelijk wel zo’n slimme keuze?

De mannen hebben de boxen uitgebreid getest, maar wie heeft nou uiteindelijk de beste draagbare bluetooth box mee naar huis genomen? Kijk snel deze ‘Fresh ’n Rebel Bluetooth Rockbox Speaker Special’ om te zien welke van deze drie boxen het beste in de smaak is gevallen.
Special Draagbare Bluetooth Speakers met Rockbox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch