Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 5 Review

17/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nummertje vijf is al aan de beurt, en dit keer natuurlijk op de Xbox One! Forza Motorsport 5 komt exclusief uit voor de nieuwe console en zal daarom voor meerdere Nederlanders nog niet meteen beschikbaar zijn. De gelukkigen die wel al een Xbox One in huis hebben, kunnen al aan de gang met deze racer. Steven en Skate hebben de game goed onder de loep genomen en hebben gekeken wat de vernieuwingen en veranderingen precies zijn. Wat hun mening is, zie je in deze Forza Motorsport 5 review.

Wat Gran Turismo 6 voor PlayStation-bezitters is, dat is Forza Motorsport 5 voor de mensen met een Xbox. De game wordt door velen toch wel gezien als een simulatie-racer, alhoewel het door de rewind-button ook wat kleine trekjes heeft van een arcade-racer. In Forza Motorsport 5 zitten tweehonderd verschillende auto’s van vijftig verschillende merken, een stuk minder dan het vorige deel, waar je met zo’n vijfhonderd auto’s kon racen.

Naast het racen en auto’s kopen van virtueel geld, kun je in dit deel ook je hard verdiende euro’s uitgeven. Zo kun je geld uitgeven aan auto’s of om sneller aan virtueel geld te komen. Als je dus niet zoveel zin hebt om veel tijd te steken in deze game, kun je ook op een andere manier alle content vrijspelen. Deze micro-transactions worden niet door iedereen gewaardeerd, omdat je toch een full-priced game in huis hebt gehaald. Deze trend zie je steeds vaker terugkomen in games en moeten een nieuwe inkomstenbron voor uitgevers worden.

Als je benieuwd bent naar de meningen van Steven en Skate, check dan snel deze video!

Ontwikkelaar: Turn 10 Studios
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
Forza Motorsport 5 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch