Menu Premium
Loading...

Forza Horizon: Rally Expansion Pack Review

05/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Horizon heeft inmiddels al enkele DLC pakketten op de markt gezet. Deze zijn bij een groot deel van de fanbase niet heel erg goed bevallen door het gebrek aan vernieuwing. Een paar nieuwe wagens waren toch niet precies wat de mensen hoopten als toevoeging aan het race avontuur. Daar hebben de makers van Forza naar geluisterd. Met als resultaat nieuwe wagens, maar ook een nieuw rally verhaal met daarin uren om je te verdiepen in de game. JJ en Steven hebben er de nodige uurtjes in doorgebracht en gaan je vertellen of het een waardevolle uitbreiding is in de Forza Horizon: Rally Expansion Pack Review.

Waar Steven tot op heden nooit een echte rally fan is geweest als het gaat om games, is JJ er gek op. Toch hebben ze één gemeenschappelijk element in deze game: het zijn enorme Forza fans. De Forza Horizon: Rally Expansion Pack lijkt dus een droom te worden voor JJ. De game waar hij van houdt wordt samen gevoegd met rally races. Zo beschik je over vijf nieuwe rally wagens. Dit klinkt wat aan de lage kant. Maar vrees niet, je gepimpte wagens uit Horizon kun je na wat aanpassingen ook gebruiken op het rally terrein. Zoals het hoort in een rally game beschikken ook de rally tracks van Horizon over meerdere ondergronden. Zo kun je over de weg scheuren en via een houten bruggetje je weg vervolgen over zand en modder paden. Je rijstijl zul je dus ook eventjes aan moeten passen om te zorgen dat het lekker werkt met deze uitbreiding.

Het klinkt veelbelovend, maar of deze expansion het echte rally gevoel in zich heeft, dat kom je te weten in de Forza Horizon: Rally Expansion Pack Review.

Ontwikkelaar: Playground Games, Turn 10 Studios
Uitgever: Microsoft Studios
PlatformXbox 360

Forza Horizon Rally Expansion Pack Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch