Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 2

21/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister zag je hoe Steven de sleutels van een rode McLaren in zijn handen kreeg geduwd en er vrolijk mee van Parijs naar Engeland scheurde. Hij checkte een hele lange tunnel met een trein erin, bezocht Playground Games voor diepgaande interviews en ging los op een feestje in Londen. Nog niet gezien? Check het snel hier! In deze Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 2 zie je het vervolg van Steven zijn epische avontuur, waarin hij naar Top Gear Live rijdt.

Met het laatste, emotionele ritje brengt Steven de rode supercar, waar hij stiekem een beetje verliefd op geworden is, vanaf zijn hotel naar de beursvloer. Gelukkig wordt hij goed ontvangen, want de gehele rij sportwagens wacht een daverend applaus als ze de beursvloer oprollen. De auto’s zijn het middelpunt van de aandacht als het publiek er wel heel dichtbij mag komen en terwijl Steven goed kijkt of niemand iets sloopt, sluipt een stalker ongezien het beeld binnen. De in een racekostuum gehulde ‘die guy’ is namelijk ook op de beursvloer! Laat hieronder weten hoe vaak jij hem spot en geniet verder vooral van Steven zijn rondleiding op de beurs.

Want er valt daar zeker veel te zien. Steven omschrijft het mooi als Firstlook voor auto’s en als je even rondkijkt, lijkt dat een passende beschrijving. Waar Steven op Firtlook games checkte, bekijkt hij hier stands vol met glimmende supercars. Ze staan er allemaal: McLarens, Lamborghini’s, BMW’s, Aston Martins en alle merken die in dat rijtje thuishoren. Natuurlijk is er ook veel merchandise en ontbreken schaars geklede pitspoezen ook niet. Daarnaast was ook Forza Horizon speelbaar om gemakkelijk te kunnen zien hoeveel de echte auto’s op die van in de game lijken. Dat en meer zie je in deze epische afsluiting: Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 2. Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch