Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 1

20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

VROEM! Dat was de literaire vertaling van het geluid van een ronkende motor. Gelukkig hoef je er niet heel lang over te lezen, maar kun je er vooral naar kijken en luisteren. Wat is er namelijk aan de hand? Steven kreeg de sleutels van een sportwagen in zijn klauwen geduwd met de vraag of hij met de bak van Parijs naar Birmingham wilde rijden. Tot zijn grote genoegen hoort de elektrische slotenopener niet bij een ouderwetse Fiat Panda, maar bij een glimmende, rode McLaren van zo’n 4 ton. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check het in deze Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 1.

Waarom Steven wél in zo’n toffe bak over de Franse bergweggetjes mag scheuren en jij niet? Nou, dat mag hij ook niet zomaar. Er is namelijk een ‘catch’. Met deze Escape The Grid Trip doen namelijk meer journalisten mee. Met tien vrijwel onbetaalbare supercars waar je een derde hypotheek voor af moet sluiten om er alleen maar naar te mogen kijken, wordt het groepje verslaggevers op een heuse missie gestuurd. Ze moeten de 1000 kilometer tussen Parijs en Birmingham afleggen en onderweg een hele lange tunnel checken, Playground Games bezoeken, hun wagens showen op Top Gear Live en een handjevol feestjes afstruinen.

Steven zou zichzelf natuurlijk niet zijn als hij dat niet het snelst wil doen, dus kijk hierboven hoe hij dat aanpakt in deze Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 1. Helaas voor hem en zijn cameraman, zit er een stalker achter ze aan. Wij hebben ‘die guy’ een paar keer langs zien komen, maar hoe vaak spot jij hem? Check de epische Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 1 en laat hieronder in de comments weten wat je er van vindt en hoe vaak je ‘die guy’ kunt vinden. Eén tip: hij lijkt niet op Waldo. Forza Horizon Escape The Grid Trip Deel 1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch