Menu Premium
Loading...

Forza Horizon Car Pack DLC Review

22/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Horizon is al uit de startblokken gescheurd en komt met Mach 10 voorbij geracet. Microsoft heeft aangekondigd dat er voor deze nieuwe Forza game maandelijks nieuwe DLC uitgebracht wordt. Steven en JJ zijn net terug van hun final lap voor de Forza Horizon Car Pack DLC Review.

Wat houdt deze DLC precies in, horen we je vragen. Nou, op dit moment zijn er twee car packs uit de garage gekomen en zit er in december nog een rally pack aan te komen. De car packs zijn een maandelijks terugkerend fenomeen die elke maand vier nieuwe auto’s toevoegt aan de lijst van auto’s in de Forza Horizon showroom.

Maar zitten we hier wel met z’n allen op te wachten? Of is het steeds dezelfde uitgekauwde kost? In de oktober editie zitten er onder andere een nieuwe Ferrari en een cabrio versie van de Alfa Romeo C8 in. De laatste aanvulling in november bevatte nog eens vier nieuwe auto’s, waaronder twee Shelby’s en de 2012 Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante. Bam! Hele mond vol.

Of dit dé auto’s zijn waar iedereen op zit te wachten, is ook nog maar de vraag. De car packs zijn los verkrijgbaar of als je een Season Pass hebt aangeschaft allemaal inbegrepen. Het plan is om elke maand een nieuwe pack uit te brengen en dat een jaar lang, dus in totaal twaalf DLC pakketten.

Met uitzicht op de Rally Pack die iets meer gaat brengen dan alleen auto’s, wordt ook nog even besproken hoe vet het kan zijn om te rallyen in Forza Horizon. In deze pack wordt de focus gelegd op andere ondergronden en meer rallyachtige bolides. Wat waarschijnlijk betekent dat er nieuwe delen aan de map worden toegevoegd.

Houdt dit allemaal onze auto/race nuts tevreden? Dat zie je in de Forza Horizon Car Pack DLC Review.

Ontwikkelaar: Playground Games, Turn 10 Studios
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox 360

Forza Horizon Car Pack DLC Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch