Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC Review

29/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We doen bij Gamekings niet heel vaak reviews van DLC. Gewoonweg te weinig ruimte voor. Of het moet zijn dat een presentator echt helemaal daas is van een bepaalde titel en graag de base game en de DLC (nog een keer) onder een wat bredere aandacht wil brengen. En dat wilde Koos aangaande Forza Horizon 5 en de net uitgebrachte DLC Hot Wheels. Xbox was voor deze DLC opnieuw een samenwerking aan gegaan met een speelgoedfabrikant. Dat leek op het eerste gezicht erg kiddy. Maar toen Koos er mee aan de slag ging was hij in een seconde of drie verkocht. Dit moest de Gamekings community zien en horen. En dus presenteren we je de Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC review.   

Forza Horizon Hot Wheels DLC review: Kiddy of gewoon keiharde fun?

Een dergelijke samenwerking is niet nieuw voor de arcade racer. Bij deel vier was daar de samenwerking met LEGO Speed Champions. Ditmaal is er echter voor een andere partij gekozen. Die keuze viel op de bekende speelgoedfabrikant Mattel. Resultaat is de Hot Wheels DLC. De game is nu uitgebreid met typische Trackmania-achtige banen die bij Speed Champions horen. En dat betekent dat je hoog boven het gewone Horizon-terrein over de meest krankzinnige circuits raast. Spektakel gegarandeerd. Check de beelden maar die Koos van zijn races heeft vast gelegd.

10 omgeving met 212 kilometer aan tracks

De Hot Wheels DLC bevat 10 omgevingen met daarin 212 kilometer aan track. Natuurlijk zijn ook de bekende Hot Wheels loopings en schansen aanwezig in het spel. In het zogenaamde event lab kun je zelfs jouw eigen banen bouwen op basis van de vaste baanonderdelen die voor de game zijn gebouwd. De DLC ziet NIET in Game Pass. Je moet hem kopen. Game Pass houders krijgen wel korting bij de aanschaf. Om deze DLC te kunnen spelen, moet je hem eerst aanschaffen en de Hot Wheels Expedition voltooien. Heb je de Premium Add-ons Bundle, Premium Edition, of Expansions Bundle gekocht, dan zit deze DLC al in jouw pakket.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch