Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 2 E3 2014 Preview

21/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je de afgelopen dagen al hebt kunnen zien op de website, hebben we heel veel games gecheckt op de E3-beurs in Los Angeles. Zo ook een splinternieuwe videogame van Microsoft. Dennis en Pascal zochten speciaal voor deze game een spot op waar ze de preview van Forza Horizon 2 konden schieten en daarbij kwamen ze uit bij een wel hele mooie auto. Welke dikke wagen dit is? Dat check je in deze Forza Horizon 2 E3 2014 Preview.

Forza Horizon 2 vindt plaats gedurende het fictieve “Horizon Festival”, ditmaal gehouden in het zuiden van Europa, met de nadruk op Zuid-Frankrijk en Noord-Italië. De wereld van de game is ongeveer drie keer groter dan die van de originele Forza Horizon. Jij, als speler, krijgt de kans om gebieden als de Provence, Toscane en de Côte d’Azur te verkennen en deel te nemen aan speciale evenementen om verder te komen in de game. Deze evenementen, natuurlijk allemaal een vorm van races, vinden zowel overdag als ’s nachts plaats. Wat nieuw is in de game, is dat de wereld van Forza Horizon 2 ‘dynamic weather’ bevat, waardoor de game nog uitdagender wordt door de verschillende weersomstandigheden. De game zal verschijnen op 30 september 2014 op Xbox 360 en Xbox One.

Hoewel ons nog niet heel lang geleden een Forza-game werd voorgeschoteld, zijn Dennis en Pascal benieuwd wat Forza Horizon 2 ons gaat brengen. Ze zijn dan ook zeer benieuwd naar de vernieuwingen die de ontwikkelaars voor ons in petto hebben. Wat Dennis en Pascal verwachten van de nieuwe racegame, check je in deze Forza Horizon 2 E3 2014 Preview!

Ontwikkelaar: Playground Games, Sumo Digital en Turn 10 Studios
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox One en Xbox 360
Forza Horizon 2 E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch