Menu Premium
Loading...

Fortnite Review

08/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite! De game die op Twitch als een malle wordt gestreamd en in de pre order-fase al 500.000 keer over de digitale toonbank ging. Allemaal leuk en aardig, maar een game release is niet compleet zonder het kritische oordeel van Gamekings. In dit geval zitten Koos en Jelle klaar om Fortnite eens stevig aan de tand te voelen. Biedt de game genoeg voor de veertig euro die neergeteld dient te worden? De game is immers vanaf volgend jaar gratis te spelen. Alle speculaties ten spijt, Koos en Jelle hebben Fortnite uitgebreid onder de loep genomen en vertellen je in deze review hun bevindingen. Maak je dus klaar voor de Fortnite Review!

Hoofden als hooddies in Fortnite

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en ziet dus pas zes jaar later het levenslicht. Het blijft gissen over de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat Koos en Jelle de game nu hebben kunnen spelen. Zoals al eerder gezegd, de game wordt nog free to play maar is nu al voor veertig euro te koop. In deze review botsten de excentrieke meningen van de heren Jelle en Koos meer dan eens. Zo kan Koos zich niet vinden in het plezier dat Jelle haalt uit het neerhalen van een piniata. Verder worden de heren het niet eens over de moeilijkheidsgraad van Fornite. Waar Koos zich tandenknarsend een weg door de hordes zombies heeft moeten banen, daar geeft Jelle aan de game misschien wel te makkelijk te vinden.

Al met al kan Fortnite worden bestempeld als een interessante game. De manier waarop de distributie plaatsvindt is niet een veel geziene in de hedendaagse gamesindustie. De moed van ontwikkelaar Epic Games en uitgever Gearbox valt dan ook te prijzen, maar wordt dit ook vertaald naar de kwaliteit van de game? Laat horen wat jullie van Fortnite vinden onder deze Fortnite Review!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch