Menu Premium
Loading...

Fortnite Review

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
08/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite! De game die op Twitch als een malle wordt gestreamd en in de pre order-fase al 500.000 keer over de digitale toonbank ging. Allemaal leuk en aardig, maar een game release is niet compleet zonder het kritische oordeel van Gamekings. In dit geval zitten Koos en Jelle klaar om Fortnite eens stevig aan de tand te voelen. Biedt de game genoeg voor de veertig euro die neergeteld dient te worden? De game is immers vanaf volgend jaar gratis te spelen. Alle speculaties ten spijt, Koos en Jelle hebben Fortnite uitgebreid onder de loep genomen en vertellen je in deze review hun bevindingen. Maak je dus klaar voor de Fortnite Review!

Hoofden als hooddies in Fortnite

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en ziet dus pas zes jaar later het levenslicht. Het blijft gissen over de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat Koos en Jelle de game nu hebben kunnen spelen. Zoals al eerder gezegd, de game wordt nog free to play maar is nu al voor veertig euro te koop. In deze review botsten de excentrieke meningen van de heren Jelle en Koos meer dan eens. Zo kan Koos zich niet vinden in het plezier dat Jelle haalt uit het neerhalen van een piniata. Verder worden de heren het niet eens over de moeilijkheidsgraad van Fornite. Waar Koos zich tandenknarsend een weg door de hordes zombies heeft moeten banen, daar geeft Jelle aan de game misschien wel te makkelijk te vinden.

Al met al kan Fortnite worden bestempeld als een interessante game. De manier waarop de distributie plaatsvindt is niet een veel geziene in de hedendaagse gamesindustie. De moed van ontwikkelaar Epic Games en uitgever Gearbox valt dan ook te prijzen, maar wordt dit ook vertaald naar de kwaliteit van de game? Laat horen wat jullie van Fortnite vinden onder deze Fortnite Review!

 

Loading...
 • Buck Bijlsma

  jeeuj

 • TRIAD™

  nice shirt jelle

 • Pakmon

  Puur uit nieuwsgierigheid. Leest iemand wel eens de begeleidende tekst onder de items?

  • Chahid B

   Ja

  • Nolimit

   Ik niet. Maar kijk de afleveringen dan ook hoofdzakelijk via kodi op mn tv. Wou hier toevallig ff op reageren :p

  • ZurePruim

   Haha, never!

  • rio_ull

   Volgens mij zit er iemand anders op de laatste tijd, misschien is de stage van DE tekstschrijver voorbij. (Ik zal maar niet de grap maken dat hij back to school is…)

 • Nolimit

  Koos. Ammo craften doe je door bloke in te houden volgens mij, terwijl je je wapen in je hand hebt. Ik zelf op de pc dus weet het niet precies.
  Daarbij moet je bij het resources farmen op t blauwe rondje slaan die verschijnt. Dan doe je dubbel dmg en resources.
  Heb er al aardig wat uurtjes inzitten. Storm lvl 23 op het moment.

 • sa_nl

  Zo te horen is het eigenlijk een pc game, die ook op de console te spelen is, en waar je dus knopjes te kort komt.

  • Dat heb ik ook altijd met RTS games gehad.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord