Menu Premium
Loading...

Fortnite Update: Bug fixes, nieuwe map & nu de grootste Battle Royale!

16/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite gaat nog altijd ontzettend lekker. De free-to-play game startte wat stroef, maar gamers hebben de titel inmiddels in de armen gesloten. De Battle Royale-modus, die de game sinds een tijdje rijp is, heeft de spelersaantallen alleen maar doen stijgen. Goed nieuws dus voor Epic Games, die blij zal zijn met de hype rond Fortnite. Het heeft de ontwikkelaar immers een hele tijd gekost voordat de release van Fortnite daadwerkelijk kon plaatsvinden. Fortnite Battle Royale krijgt dit weekend een grote map update. Ook worden er een aantal technische veranderingen doorgevoerd. JJ en Koos zijn klaar gaan zitten om het erover te hebben. Ook bij ons op de redactie leeft de game namelijk, zoals je wellicht ook wel gezien hebt op Twitch. Check nu Fortnite Battle Royale …

Epic Games in zijn nopjes met Fortnite Battle Royale

In December maakte Epic Games al bekend dat Fornite de grens van dertig miljoen spelers was gepasseerd. Op dat moment telde de game 1.3 miljoen actieve spelers. Een maand later staat de teller op 40 miljoen spelers. Indrukwekkende cijfers, zeker als je in acht neemt dat de verwachtingen allerminst hooggespannen waren. Epic Games is logischerwijs trots op de aantallen. Lead systems designer Eric Williamson is naar buiten gekomen met ferme teksten: “To put it in context some of the folk around the office are saying hey, we could be the biggest Battle Royale game in the western world, which is crazy. Some people are saying we could be the biggest and best-played game in the western world!”

Zoals eerder gezegd  krijgt de map van Fortnite met de nieuwe update een flinke overhaul. Zie hieronder de voorgenomen veranderingen:

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch