Menu Premium
Loading...

For Honor Season 2 Shadow & Might Review

30/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yessir! Season 1 van For honor is afgesloten met een gigantische overwinning van de Vikingen en daar moet natuurlijk wraak op genomen worden. Om de eer aan henzelf te behouden, hebben de Samurai en Knights een beiden een nieuwe character gekregen in de nieuwe DLC, namelijk de Shinobi en Centuriun. In welk opzicht is een centurion een knight? Inderdaad, geen. Is een Shinobi een Samurai? Nee, maar om de game in stand te houden doen we maar gewoon alsof het klopt. De characters zijn namelijk fucking gruwelijk. Althans in de goede handen, want ze  zijn lastig om te besturen. Koos en Skate bakte er niet veel van, maar vertellen je graag over hun ervaringen in For Honor Season 2 Shadow & Might.

Heerlijk om in dit Japans paradijsje mensen te onthoofden en harten te doorboren

De twee nieuwe characters in For Honor brengen weer een kleine nieuwe dimensie in de game, maar dat is niet alles, want er zijn ook twee nieuwe maps. Het robuuste Forge brengt je naar een plek, waarin je genoeg van je omgeving kan gebruiken om je vijanden de hersens in te slaan. Het heftig vormgegeven level laat je kennis maken met nieuwe elementen, die For Honor in de toekomst vast en zeker gaan toepassen om de kills wat diverser te maken. Hard!

Het sfeervolle Temple Garden geeft je het plezier om omringd te worden met prachtige bloesem, terwijl het bloed alle kanten opspat. Heerlijk om in dit Japans paradijsje mensen te onthoofden en harten te doorboren. Skate en Koos gingen hier helemaal los. Jij ook?

Hoe denk je dat seizoen 2 van de plotselinge hit For Honor zal verlopen? Mis je ook een extra character bij de Vikingen? Laat het vooral weten in de comments, want daar zijn we gek op en dat weet je!

Nu is het de hoogste tijd om te luisteren naar de eervolle For Honor zwaard swingende prutsers Koos & Skate. Zie ze in de For Honor Season 2 Shadow & Might Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch