Menu Premium
Loading...

For Honor: Marching Fire “Breach is een potentiële game-changer”

27/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat de game For Honor, het vechtspel van Ubisoft Montreal, is uitgekomen. Voor veel mensen was dit een reden om weer de zwaarden uit de kast te halen en hun chainmail armour aan te trekken. Vorige week is de eerste grote update voor For Honor uitgekomen. We hebben het hier over Marching Fire. De downloadable content brengt maar liefst vier nieuwe heroes met zich mee. Ubisoft probeert er alles aan te doen om hun games wat langer in leven te houden door middel van vele online updates. Skate en Koos gaan het er samen over hebben in het item For Honor: Marching Fire “Breach is een potentiële game-changer”.

Nieuwe heroes!

Als we de woorden van Ubisoft mogen geloven, dan betekent het dat dit de grootste update voor For Honor gaat worden tot nu toe. De update zal gaan bestaan uit vier gloednieuwe Chinese heroes van de Wu Lin factie. Zo beginnen we alvast met de Shaolin, een monk die te werk gaat met zijn staf. De Tiandi, een royal guard, die de strijd aangaat met zijn Dao blade. Ook hebben we de Jiang Jun, een nieuwe ‘Ancient General’, met niks minder dan een Guandao wapen. En als laatste is daar de Nuxia, maar laat je niet verblinden door de looks, want ze is oh, zo dodelijk.

For Honor gaat nog even door

Naast dat wij vier nieuwe heroes zien, kunnen we nog veel meer verwachten van deze update. Zo krijgen we een gloednieuwe 4×4 mode te spelen. Ook kunnen we een significante verbetering verwachten van de graphics. Naast de gehele online multiplayer mogen we ook een single player en co-op Player Versus Environment mode verwachten. Wat denken jullie: gaat het Ubisoft lukken om hiermee For Honor weer tot leven te wekken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch