Menu Premium
Loading...

Football Manager 2023 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

12/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is nu typisch zo’n game die je helemaal te gek vindt en dus verslindt of waar je echt helemaal, maar dan ook helemaal niks mee hebt. Dat je nog liever masturbeert met een kaasschaaf dan dat je dit spel speelt. We hebben het over Football manager 2023. Een game waarin je geen spelers bestuurt a la FIFA, maar enkel de couch coach uithangt en strategische beslissingen neemt om jouw team naar de titel te leiden.  Koos en Skate zijn grote fans van dit genre. Sterker nog, ze zijn eigenlijk niet blij dat JJ ze deze review toe bedeelde, want de kans dat ze de komende maanden dagelijks met sliders en knoppen aan het kutten zijn is daardoor vrij groot. Ze smullen van dit soort games. Mits ze natuurlijk kwalitatief goed zijn. Is dat het geval bij dit spel? Je ziet en hoort het in de Football Manager 2023 review.

Football Manager 2023 review: Zit er nog vernieuwing in dit genre?

De eerste challenge bij dit spel is de juiste club vinden. Iets zegt ons dat dit bij Koos wel Ajax zal zijn geweest en bij Skate NAC. Vervolgens moet je, net als in het echt, de doelstellingen van het bestuur halen en de andere teams verslaan. Dat doe je door de juiste spelers te rekruteren, talenten op te leiden en een speelstijl en tactiek creëren waartegen geen enkele tegenstander opgewassen is. Is het Koos en Skate gelukt om de cup te pakken?

Twee ervaren ‘couch’ coaches aan het woord

Het is zeker niet de eerste football management game die de beide heren spelen. Gaat ook zeker niet de laatste zijn. Maar een nieuwe game moet wel echt iets van meerwaarde bieden voor hetgeen al op hun harde schijven staat. Een voetbalsim van twee jaar terug werkt immers nog prima. Is Football Manager 2023 die game? Je gaat het antwoord krijgen als je snel op de Play button drukt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch