Menu Premium
Loading...

Football Manager 2022 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

14/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je geen zin om je geld te besteden aan FUT. Ben je gewoon echt verrot slecht in footie games als FIFA en PE, excuseer, eFootball dan is er nóg een game waar je al jouw passie voor voetbal kunt uitleven. We hebben het natuurlijk over Football Manager 2022. Het is het spel waar je in de rol stapt van een echte manager van een voetbalclub. Van Barça, Ajax tot FC Dordrecht. Het kan allemaal. Maar is deze simulatie, want dat is het, ook het geld waard? Of is het een spel dat bij de sloop terecht dient te komen? Je ziet het allemaal in de review van Football Manager 2022.

Hoe is Football Manager 2022 inhoudelijk?

Football Manager 2022 komt uit op de Xbox, Switch en de PC. En staat vanaf dag 1 op Game Pass. Helaas komt deze editie niet meer uit op de tablet. Maar dankzij Xcloud zou je de titel dus ook via de cloud kunnen spelen. Maar wil je dat ook doen? Hoe is de titel inhoudelijk? Brengt het vernieuwing met zich mee? Wat zijn de nieuwe mogelijkheden? is er grafisch wat veranderd? En hoe diep gaat het dit keer? Koos, een groot manager fan, gaat het je allemaal vertellen in deze video.

Review: Kopen, budgetbak of slopen?

Voetbal management games zijn een echte niche. De games zijn vaak zo diep en uitgebreid, dat je jezelf er helemaal in kan verliezen. Micromanagement to the max zeg maar. Dit is dus echt een spe voor de diehards. maar diehards eisen ook veel van een game. En biedt Football Manager 2022 dat allemaal? Of moet je toch gewoon gaan wachten tot het spel in de budgetbak ligt. Of is deze editie één groot drama geworden? Koos en JJ gaan het je allemaal vertellen. Je ziet en hoort het in de review van Football Manager 2022– Kopen, budgetbak of slopen?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch