Menu Premium
Loading...

Football Manager 2020 battle: Koos vs Skate

14/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De review van Football Manager 2020 staat al online, maar na het analyseren van de game is het nu tijd om te laten zien wat Koos en Skate kunnen. Het duel der duels is daar. Met JJ als onpartijdige scheidsrechter. Gaat dat zien!

Koos vs Skate

De Football Manager-gamers van de redactie mochten eens laten zien of zij het in zich hebben om hun team naar de zege te leiden. De winnaar zal de opvolger worden van Jurgen Klopp bij Liverpool. Grapje natuurlijk. Maar de winnaar wordt wel gekroond tot de beste Football Manager-gamer van de redactie. Eerst mag Skate proberen het Nederlands Elftal langs het al geplaatste (en tevens zonder de echt namen spelende) Duitsland te loodsen. Daarna is het de beurt aan Koos om de aartsrivalen te verslaan. Beide maken hun eigen opstelling, bepalen hun eigen tactiek en reageren op hun eigen manier op de gebeurtenissen tijdens het duel. En JJ noteert alles tot in detail. Spektakel gegarandeerd.

Football Manager 2020

De game voor de de voetbal-liefhebber die zich voor even wil wanen als de nieuwe Pep Guardiola en zijn favoriete team naar de top wil leiden. En zeg nou eerlijk, welke voetbal-liefhebber wil dit nou niet! Ontwikkel het jonge talent van je club, houdt het bestuur tevreden en  probeer tegelijkertijd het hele team tevreden te houden. Van spelers tot staf en zelfs de supporters. Ontwikkel de faciliteiten van de club en probeer financieel winst te maken (door middel van transfers of verkoop van kaartjes enz). Het aantal clubs waaruit gekozen kan worden is enorm en de tijd die je erin zult steken is ook aardig wat. Zelfs als je alle hierboven genoemde dingen op automatisch zet en jij je er geen zorgen om hoeft te maken. Ook dan vergt deze game zoveel aandacht dat je flink wat uren kwijt bent aan de game. En de emotie zullen (net zoals bij veel sport games) flink oplopen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch