Menu Premium
Loading...

Flashback Review

22/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle en Steven zitten klaar om jou alles te vertellen over Flashback, een remake van de originele game uit 1992. Remakes zie je de laatste tijd steeds vaker voor bij komen, denk bijvoorbeeld aan de remake van Ducktales, die grafisch ook compleet op de schop ging om de tand der tijds te doorstaan. Zou ontwikkelaar VectorCell erin geslaagd zijn om een vette Flashback-game te maken op basis van het succesvolle origineel? De game alleen een beetje oppoetsen naar een beter uiterlijk is vaak niet genoeg. Of de game meer te bieden heeft dan HD-graphics vertellen Melle en Steven je in deze Flashback Review.

De jongere gamers onder ons zullen de originele Flashback-game waarschijnlijk niet hebben meegekregen. In 1992 ontwikkelde Delphine Software deze sciencefiction-platformer voor de Amiga, maar werd later op meerder andere platformen uitgebracht. De Flashback-titel uit 1992 was een groot succes en werd zelfs in een Guinness World Records-lijst opgenomen als best verkopende Franse game. Een grappig detail is dat nu ook een Franse studio met de game aan de slag is gegaan. Misschien verwachten ze net zoveel succes?

Flashback is op dit moment te downloaden via Xbox Live Arcade en zal later ook naar andere platformen komen. De verwachting is dat deze titel eind 2013 op de Playstation 3 en PC zal verschijnen. Benieuwd of het de moeite waard is om deze Flashback-remake binnen te slepen? Zou je misschien beter het origineel kunnen spelen? Check snel deze Flashback Review en kom erachter wat Steven en Melle van deze game vinden.

Uitgever: Ubisoft
Developer: VectorCell
Platform: Xbox 360, Playstation 3, PC
Flashback Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch