Menu Premium
Loading...

Filmkings over Spider-Man: Far From Home, Velvet Buzzsaw en Us

16/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ook deze week hebben we weer nieuwe trailers en verse nieuwtjes van het internet getrokken voor jullie kijkplezier. Jelle en Koos zitten weer aan tafel om te lullen over de nieuwe trailer van Spider-Man: Far From Home, die natuurlijk de beide heren voor het eerst gaan bekijken. Dus pak maar alvast je ongezouten pinda’s en kokosmelk erbij, want het is weer eens tijd voor een nieuwe Filmkings. Met deze week hele interessante nieuwtjes.

Spider-Man: Far From Home

Daar is de trailer dan eindelijk, Spider-Man: Far From Home en man wat is Spider-Man ver van huis zeg. In de trailer zien we natuurlijk onze lieftallige Tom Holland weer de rol aannemen van Spider-Man. We zien ook een nieuw gezicht in de trailer namelijk; Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal zeker een mysterieus karakter. We krijgen weer een hoop informatie om op te kauwen, want als je eenmaal begint over theorieën dan zit je bij de superhelden boys aan het juiste adres.

Us, de familie film van 2019

Wie had gedacht dat Jorden Peele ook goed zal zijn in het maken van een horror films. Nu hebben we natuurlijk alleen de trailer gezien en nog niet de volledige film, maar de trailer laat wel alle kenmerken zien van een uitstekende horror film met een leuke twist. Nu heeft Jordan Peele ook nog is de cast meegenomen van Black Panther; Lupita Nyong’o die Nakia speelde en Winston Duke die de geweldige M’Baku speelde.

Jake Gyllenhaal madness

Wel liefst twee Jake Gyllenhaal trailers in één Filmkings. Zo zie je Jakey in Spider-Man: Far From Home als Mysterio de illusionist en in Velvet Buzzsaw als Morf Vandewalt als een kunstkenner. Jake Gyllenhaal is dus echt van alle markten thuis. Nu komt Velvet Buzzsaw al 1 februari uit op netflix en in verschillende bioscoop zalen en Spider-Man: Far from Home komt uit midden 2019.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch