Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: Teufel, Alternate en een gruwelijke horror-game

06/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar 35 nachtjes slapen en dan begint het vetste game-evenement van de Benelux: Firstlook 2014! Dit keer voorzien Pascal en Jelle jou van een flinke dosis updates. Om maar keihard met de deur in huis te vallen: Game Mania, Alternate en Sony Playstation zijn aanwezig op de beurs.

De line-up waarmee ze op Firstlook 2014 staan, laten we nog even geheim, maar de komende weken wordt dat zeker bekendgemaakt. Ook zal er een Duitse fabrikant van speakers op de beurs staan. Als je meer wilt weten, zul je toch echt even het item moeten checken. We kunnen wel verklappen dat ze net als vorig jaar een hele dikke soundbooth hebben, waar de geluidsbeleving centraal staat. Er valt natuurlijk ook wat te gamen op de beurs en daarom zal er ook een horrorgame op Firstlook 2014 staan. Welke dat precies is… Check het item om dit en nog veel meer nieuws te horen over het vetste game-evenement van de Benelux.

Heb je nog geen kaarten voor Firstlook 2014? Geen probleem! De verkoop gaat hard, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Je kunt jouw ticket regelen op de officiële Firstlook-website, want nu heb je nog de kans om er 11 en 12 oktober bij te zijn in de Jaarbeurs te Utrecht om de vetste games te checken en de meest gewilde goodies te regelen. Wij hebben er al onwijs veel zin in! Jij ook?

Firstlook Update: Teufel, Alternate en een gruwelijke horror-game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch