Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: Nintendo line-up en The Order: 1886

27/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook 2014 is al over twee weken! Dat betekent dat er nog twee Firstlook updates voor je te wachten staan, inclusief die van vandaag, de ‘Firstlook Update: Nintendo line-up en The Order: 1886’. Houd ook vooral de Officiele Firstlook site in de gaten voor al het nieuws en aankondigen over het evenement. Kan je echt niet wachten tot je achter een computer zit, dan is er altijd nog de Firstlook 2014 app!

In deze update komt Nintendo ruim aan bod. Pascal en Dominique mogen een shitload aan titels bekendmaken. Om dan maar gelijk met de deur in huis te vallen zullen o.a.: Splatoon, Bayonetta 2, Captain Toad en Mario Maker speelbaar zijn op Firstlook 2014. En dat is alleen nog maar voor de Wii U! De Nintendo 3DS zal ook aanwezig zijn met titels, zoals: Super Smash Bros., Fantasy Life en Sonic Boom: Shattered Crystal en meer. Maar dat is niet alles, we rammen door met nog veel meer titels waaronder The Order: 1886, Project Cars en nog veel meer!

Genoeg games dus. Als je ze allemaal wil weten wordt het tijd om het item nu echt te gaan checken. Hadden we al verteld dat de Firstlook 2014 App te downloaden is in de App Store en Google Play Store en dat er nog beperkt aantal kaarten is die je kunt bestellen op de Officiele Firstlook site? Bij deze! Dan weet je het in ieder geval nu en check volgende week ook even de Firstlook Update die begin volgende week staat gepland, die gaat namelijk over en independent developers die op Firstlook 2014 zullen staan.

Firstlook Update: Een tsunami aan Nintendo en nog veel meer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch