Menu Premium
Loading...

Firstlook Update met Microsoft en Nintendo

21/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar drie weken voordat we met z’n allen los mogen gaan op dè gamebeurs van de lage landen. We hebben het hier natuurlijk over Firstlook 2013. In de afgelopen weken zijn er al ontzettend veel toffe shit aangekondigd voor Firstlook, maar het houdt niet op met epische dingen. JJ en Jelle geven jullie dan ook een nieuwe Firstlook Update met Microsoft en Nintendo.

Zonder al het vette nieuws alvast te verklappen en JJ zijn moment te verpesten, kunnen we jullie wel melden dat JJ op z’n minst rete-enthousiast is voor deze Firstlook Update en heeft hij kosten nog moeite gespaard om de onthulling die hij het allervetst vindt deze week te onthullen. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar zowel Jelle als JJ hebben het idee dat niet alleen zij blij worden van deze wrede onthulling.

tijdens deze Firstlook Update is er ook nieuws over onze eigen Gamekings-stand. Tijdens Firstlook 2012 konden jullie op de foto in de enige echte Gamekings-studio en dit was natuurlijk super gaaf, maar we willen dit jaar niet het zelfde trucje doen en jullie een complete nieuwe ervaring geven. We willen jullie dit jaar nog dichter bij de vetste games brengen. Wat we dan gaan doen tijdens Firstlook 2013? JJ en Jelle vertellen het je.

De vorige Firstlook Update was natuurlijk het grote nieuws dat de PlayStation 4 ook op Firstlook aanwezig gaat zijn. Het is natuurlijk erg lastig om dat vette nieuws te overtreffen of het deze week gaat lukken, is nog maar de vraag. Je komt erachter door deze Firstlook update met Microsoft en Nintendo te kijken! Wie weet lukt het met vlag en wimpel.
Firstlook update met Microsoft en Nintendo

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch