Menu Premium
Loading...

Firstlook Update met de Xbox One en Eizo

02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vreugde en blijdschap alom, want Firstlook 2013 staat letterlijk om de hoek! Voordat we aankomend weekend helemaal los gaan op de beursvloer in Utrecht hebben JJ en Dennis eerst nog een aantal aankondigingen voor je in petto. In de afgelopen weken zijn er al een hele hoop moddervette acties en nieuwtjes op je afgevuurd. In deze Firstlook Update met de Xbox One en Eizo zijn we nog lang niet klaar met het omtoveren van deze Firstlook-editie tot de wreedste editie tot nu toe!

JJ is de afgelopen periode onwijs druk geweest met het regelen van allerlei zaken voor Firstlook 2013, maar de eindstreep is dan toch eindelijk in zicht. Samen met Dennis kondigt JJ nog een aantal toffe titels aan die speelbaar zijn op de Xbox One. Dit zijn ook zeker niet de minste titels, want Dennis heeft Forza Motorsport 5, Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome en Killer Instinct al eerder kunnen spelen en hij is dol enthousiast. Nu heb jij zelf gelukkig óók de kans om ze even te spelen, en dat wil je!

Verder staat Warner Bros. Games er met Injustice: Gods Among Us, waar meteen ook een toffe competitie aan vast zit. Om je aan te melden voor deze Injustice: Gods Among Us-competitie, klik je op de link! Ook de zombie-game Dying Light en de langverwachte Batman: Arkham Origins zullen speelbaar zijn. Voor de MMO-fans is er dan ook nog eens Destiny! Niet speelbaar, maar wel in vol ornaat zichtbaar op de Bungie-stand.

Eerder werd er al bekend gemaakt dat er een Bethesda cosplay-actie zal zijn op Firstlook 2013 en, als je meedoet aan deze actie, kun je een moddervette Alienware X51 gaming-PC winnen. Drie mensen maken kans, waarvan er twee via de Alienware facebook-pagina worden uitgekozen. Wil jij kans maken op zo’n gloednieuwe Alienware PC? Ga dan snel naar de Alienware Facebook-pagina!

Naast een aantal andere toffe en misschien verrassende toevoegingen aan de Firstlook line-up is er tot slot een give-away die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht of je nou naar Firstlook 2013 gaat of niet. Eizo geeft één van hun beste beeldschermen weg en wat je precies moet doen om die te winnen, vertellen Dennis en JJ je in deze Firstlook Update. Kijk dus snel!

Firstlook Update met de de Xbox One en Eizo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch