Menu Premium
Loading...

Firstlook 2013 Update: De onthulling van de eerste uitgevers

14/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog drie maanden, maar niemand kan meer wachten tot het zover is: Firstlook 2013. Op 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht vindt de zesde editie van de grootste, vetste en beste gamebeurs van de Benelux plaats. JJ organiseert het geheel voor Blammo Events en Skate is de vaste presentator van de show. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om je de eerste details vrij te geven over het event in deze Firstlook 2013 Update: De onthulling van de eerste uitgevers.

Zoals elk jaar willen we aan het begin niet teveel prijsgeven, maar de eerste uitgevers zijn bekend en het is dus tijd om een tipje van de sluier op te lichten. De eerste aanwezige uitgever is tegelijk het allereerste lek in de geschiedenis van Firstlook. Nintendo heeft namelijk in een persbericht al laten weten aanwezig te zijn. Naast Firstlook zullen zij te vinden zijn bij de Vierdaagse Feesten in Nijmegen op 17 en 18 juli, bij de Speeldag in Hoorn op 15 september en bij de Tinadag in Wassenaar op 28 en 29 september. Allemaal leuk en aardig zul je denken, maar JJ geeft je nog een goede reden om op een van deze dagen op bezoek te gaan bij Nintendo. De andere twee uitgevers die al vast staan voor Firstlook 2013 hoor je van JJ. Een kleine hint, het zijn beide grote winnaars van de E3 2013.

Naast games en gamen draait het op Firstlook ook jaarlijks om goodies en merchandise. Daarom heeft JJ naast de eerste drie uitgevers ook twee grote webshops die aanwezig zullen zijn op Firstlook 2013. Zo zal dit jaar de retrohoek, groter dan ooit, terugkeren op Firstlook. In de retrohoek krijg je niet alleen de tofste retrogames te zien, ook kun je jouw eigen retrogames laten waarderen. Wie weet heb jij wel een pareltje die honderden euro’s waard is onder het stof liggen.

De kaartverkoop is nog altijd in volle gang via www.firstlookevent.nl. Daarnaast kun je al het nieuws volgen via Facebook en natuurlijk hier op Gamekings.tv check je de Firstlook 2013 update’s met als eerste de ‘Firstlook 2013 Update: De onthulling van de eerste uitgevers’.

Firstlook 2013 Update: De onthulling van de eerste uitgevers

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch