Menu Premium
Loading...

Firstlook Update met Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts

28/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover! De allertofste gamebeurs van de Benelux is nog maar een klein weekje van ons verwijderd. We hebben het hier natuurlijk over Firstlook 2013. Jij kunt hier straks helemaal losgaan met de next-gen consoles en heb je de mogelijkheid de vetste games te checken. Afgelopen weken zijn er al enkele namen door ons bekend gemaakt, maar dat waren ze nog lang niet allemaal. JJ en Dennis hebben in deze Firstlook Update met Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts namelijk nog een hele waslijst aan games en bedrijven die op de beursvloer komen te staan.

Naast een heleboel andere games komt nu ook Battlefield 4 naar Firstlook 2013. Je zult op de stand de mogelijkheid krijgen om de game zelf te kunnen checken. Dit is echter niet alles wat de stand van Battlefield 4 jou te bieden heeft. Ontwikkelaar DICE organiseert namelijk een enorm dikke Battlefield 4 LAN-Party op de beursvloer. Meer informatie hierover hoor je in dit item. Niet alleen DICE pakt groot uit op Firstlook 2013. Activision heeft de smaak ook goed te pakken. Er wacht de eerste vijfhonderd(!) bezoekers een gruwelijk vette verrassing aar bezoekers die Call of Duty: Ghosts komen spelen.

Naast deze twee grote titels zijn de laatste paar jaar indie-games steeds meer aan populariteit aan het winnen. Dit zul je dan ook goed merken tijdens Firstlook 2013. JJ heeft namelijk een lijstje met indie-ontwikkelaars die 5 en 6 oktober aanwezig zullen zijn. Ben je benieuwd wat JJ en Dennis nog meer over de Firstlook 2013 te vertellen hebben? Bekijk dan snel deze Firstlook update met JJ en Dennis!
Firstlook Update met Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch