Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: Indies op Firstlook 2014

30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is niet eens zaterdag en toch een Firstlook Update! Dat klopt. Pascal schotelt je vandaag niet de triple-A titels voor die op je staan te wachten op Firstlook 2014, maar hij heeft in deze update een aantal indiegames voor je in petto waaraan we niet zonder aankondiging voorbij kunnen gaan.

Emiel Kampen zit naast hem en die kennen we van het Gamergasten interview over de indies. Hij staat met beide benen in dit werkveld, dus wie kan er nu meer over vertellen dan hij? Er zal op Firstlook 2014 een speciale indie-hoek zijn voor kleinere, maar zeker niet mindere games. Zo staat Emiel daar zelf ook met zijn eigen mobile game, maar andere ontwikkelaars van de HKU ook, zoals Karmaflow die een rockopera videogame gemaakt hebben, Vogelsap die met The Flock je de stuipen op het lijf jagen, en Guns, Gore & Connoli waarbij je in een maffia-setting gru-we-lijk veel zombies moet afschieten. We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar daar check je deze update voor!

Dus ben jij een indiefan of ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar deze games? Dan moet je zeker dit item kijken, Pascal en Emiel vertellen je waarom je langs deze stand moet. Bovendien kun je op de beurs natuurlijk ook met deze ontwikkelaars praten en je brandende vragen op hen afvuren. Nog geen kaartjes? Beter bestel je ze dan snel via de officiële Firstlook 2014 site. En blijf ook op de hoogte met de Firstlook 2014 app!

Firstlook Update: Indies op Firstlook 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch