Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: Driveclub en meer aankondigingen

13/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met nog precies vier weken te gaan komt Firstlook 2014 steeds dichterbij! Pascal neemt samen met Jurian van Tweakers de nieuwste aankondigingen met jou door in deze ‘Firstlook Update: Driveclub en meer aankondigingen’.

Omdat het vorig jaar zo gezellig was met de gasten van Tweakers, zijn ze ook dit jaar weer uitgenodigd voor Firstlook TV.  Maar, Jurian zit natuurlijk niet voor niets in het item. Tweakers gaat namelijk iets met acties doen, maar wat dat precies is, hoor je in het item. Verder zal Pascal je meer gaan vertellen over de Firstlook 2014 App. Wat we in ieder geval wel al kunnen verklappen, is dat het stemmen op de Boothbabes dit jaar via de App gaat. Dus vis die App maar naar binnen! De Firstlook 2014 App is kosteloos te downloaden in de App Store en op Google Play. Last but not least: Driveclub zal dit jaar opnieuw op de Firstlook beursvloer staan! Waarom dat zo is, leggen Pascal en Jurian jou haarfijn uit.

Dus genoeg redenen om het item even te checken. Als klap op de vuurpijl geven de mannen jou twee manieren waarop je kaarten voor Firstlook 2014 kunt winnen. Er zijn nog kaarten te bestellen via de officiële Firstlook website, maar wees er snel bij, want het gaat hard!

 

Firstlook Update: Driveclub en meer aankondigingen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch