Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: De allerlaatste update voor Firstlook 2014

09/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook 2014 is nu wel echt heel erg dichtbij. Zo dichtbij zelfs, dat je het bijna kunt voelen, ruiken, proeven en beleven. In deze allerlaatste Firstlook update vertellen Boris en Pascal jou de laatste nieuwtjes die je moet weten over Firstlook 2014.

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: Assassin’s Creed Unity is speelbaar op Firstlook 2014. Jawel! Ook deze topgame is aanwezig dit weekend. Een kleine greep van de topgames die speelbaar zijn op Firstlook 2014: NBA 2K15, Bloodborne, Until Dawn The Order: 1886, LittleBigPlanet 3, Super Smash Bros., Sunset Overdrive, The Evil Within en ga zo maar door! Natuurlijk zijn er ook hele vette acties tijdens Firstlook 2014, maar daar zul je dit item voor moeten checken. Om wel alvast wat te verklappen; MSI geeft ook een mooie prijs weg, namelijk een hele dikke videokaart.

Hoe je die kunt winnen? Check snel het item, zodat jij op de beurs direct aan die acties en spannende competities kunt meedoen. Houd daarnaast ook de officiële site van Firstlook 2014 in de gaten en download de Firstlook 2014 app, die verkrijgbaar is in de App Store en Google Play Store. Het gaat bijna beginnen!

De allerlaatste update voor Firstlook 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch