Menu Premium
Loading...

Firstlook Update: Assassin’s Creed Rogue, NBA 2K15 en meer

20/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook 2014 komst steeds dichterbij. Pascal en Jelle zitten er klaar voor om jou te voorzien van het allerlaatse Firstlook nieuws. Wat kun je in deze update verwachten? Dat kun je zien in de Firstlook Update: Assassin’s Creed: Rogue, NBA2K15 en meer!

Assassin’s Creed Rogue, die pas in november uitkomt, zal te spelen zijn op Firstlook 2014. Deze game, die verschijnt voor de vorige generatie consoles, is er een om zeker in de gaten te houden. Verder kunnen we kwijt dat er een aantal games van 2K worden aangekondigd, waaronder de basketbalgame NBA 2K15. Daar blijft het niet bij, want ook Sony komt met een nieuwe titel: LittleBigPlanet 3. Het derde deel in de serie komt drie jaar na het vorige deel uit voor de PlayStation 3 en PlayStation 4.

Naast al het gamegeweld staan er natuurlijk ook andere vette dingen op Firstlook 2014. De merchandise stands zijn dit jaar opnieuw van de partij. Hier koop je onder andere de vette Gamekings gear, maar ook voorwerpen van andere partijen, zoals mokken, shirts, sokken en figurines van diverse games.

Heb jij nog geen kaartjes voor Firstlook 2014? Ga dan meteen naar de officiële Firstlook 2014 website om daar je kaartjes te bestellen. Wees er snel bij, want de kaarten gaan hard! Vergeet niet om de Firstlook 2014 App te downloaden in de App Store of in de Google Play Store, om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

Firstlook Update: Assassin's Creed: Rogue, NBA2K15 en meer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch