Menu Premium
Loading...

Firstlook Update 2013 met Sony en Activision

07/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl je waarschijnlijk lekker van de zon hebt kunnen genieten, heeft JJ Jelle meegesleept naar hartje Amsterdam. Niet alleen om even weg te zijn van de warme en zweterige studio, maar ze hebben weer geweldig nieuws voor je! Naast een paar unieke aankondigingen heeft JJ als klap op de vuurpijl groot nieuws voor alle bezoekers van Firstlook 2013. De heren gaan je wederom van een nieuwe Firstlook Update 2013 met Sony en Activision.

Nu er al zoveel grote namen bekend zijn vraag je je zeker af: “Kan het nog beter?!”. Het antwoord op je vraag is ja! In de vorige update kon je zien dat JJ Dennis helemaal gek maakte met de aankondiging van Besthesda en Rockstar op Firstlook 2013. JJ vond het dan ook wel tijd om Jelle eens flink gek te maken. JJ houdt wel van een verrassing en heeft dan ook niks tegen Jelle gezegd. De enigszins nieuwsgierige Jelle gokt dan ook tevergeefs waarom ze hier zijn. Natuurlijk verklapt JJ het grote geheim niet gelijk, dus houdt hij het nog een tijdje flink spannend voor Jelle.

Behalve een paar huishoudelijke mededelingen zijn er weer een aantal nieuwe stands die aangekondigd worden. Dit keer zijn de stands erg uiteenlopend en JJ is trots om deze nieuwe namen aan je voor te schotelen. Indirect heeft één van deze standhouders niet met gaming te maken, maar JJ kan je verzekeren dat het erg tof wordt!

Heb jij nog geen kaartje gekocht voor Firstlook 2013? Dan zijn de aankondigingen in deze video reden genoeg om direct een kaartje te kopen!

Voor details over de snorren-actie van Nintendo, check hier om erachter te komen hoe de vork in de steel zit!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch