Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: The Evil Within en het Indiepaviljoen

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de indies zo goed vertegenwoordigd op Firstlook 2014 zijn er gewoon meer games aanwezig dan ooit. Ze hebben misschien niet het budget om een triple-A game te ontwikkelen, maar wat de indies vaak doen is uniek. Zo zie je heel veel gameplay vernieuwingen, die door indies ontwikkeld is, vaak later terugkomen in de big budget games. Creativiteit en fun staat bovenaan de lijst van deze ontwikkelaars, en dat is waarschijnlijk ook de reden dat zij zo’n invloed hebben op de huidige game-industrie. Kortom, het is logisch dat zij zo’n groot onderdeel zijn van Firstlook 2014. David en Jarno zijn benieuwd wat er allemaal in het indiepaviljoen te beleven is.

We kunnen maar niet genoeg krijgen van Bethesda’s nieuwe game: The Evil Within. Zou het komen doordat we een tijdje geen goede horror-game hebben gespeeld, komt het doordat de game het traditionele horror-survival genre nieuw leven inblaast, of is de game gewoon erg lekker? Op het presentatiedeck wordt er even dieper ingegaan op de game.

Indies en The Evil Within zijn twee van de toffe ingrediënten van Firstlook 2014. Ga lekker zitten en kijk dit fragment van Firstlook TV op je gemak terug!
Firstlook TV: The Evil Within en het Indiepaviljoen

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch