Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: Melle en Jarno peilen de reacties op Until Dawn

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een mooie wereldprimeur voor Firstlook 2014: Until Dawn voor het eerst speelbaar voor het publiek. Melle en Jarno peilen meteen even de reacties van de bezoekers op Until Dawn. Heeft PlayStation namelijk nog een dikke, nieuwe IP in de stal met deze horror-game? Je hoort het zelf van het publiek van Firstlook 2014.

Until Dawn verscheen al een tijd geleden bij een van de PlayStation-persconferenties, en verdween toen ook snel van de radar. Tot afgelopen Gamescom, daar was until Dawn ineens. De horror-game, die zich afspeelt binnen een groep tieners die in een houten hutje in het woud zitten, werd daar alleen gepresenteerd en was achter de schermen speelbaar. Op Firstlook 2014 kon jij de game gewoon spelen. Zo doen we dat bij Firstlook! Melle en Jarno zijn dan ook erg benieuwd hoe de game valt bij het publiek en daardoor maken ze even een rondje bij de PlayStation-stand om de mening van de bezoeker te peilen.

Heb jij Until Dawn ook gespeeld op Firstlook 2014? Zo niet, check dan hier de eerste reacties op de game in Firstlook TV.

Firstlook TV: Melle en Jarno peilen de reacties op Until Dawn

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch