Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: LittleBigPlanet 3 en The Evil Within

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook 2014 is in volle gang en het is tijd om de eerste twee grote titel van de beurs uit te lichten. LittleBigPlanet 3 en The Evil Within worden uitgebreid besproken tijdens dit fragment van de eerste dag van Firstlook TV. Kijk hier alles terug!

Jarno en Pascal gaan langs bij PlayStation om even te kijken bij de koddigste game van de beurs: LittleBigPlanet 3. Sackboy heeft in zijn derde game een groep vrienden meegenomen, waardoor nu co-op met vier spelers mogelijk is. Het wordt overigens de eerste LittleBigPlanet die verschijnt op de PlayStation 4. Voor de mensen die alleen de oudere PlayStation 3-console hebben, komt Sackboy gelukkig ook nog een keer naar hen toe. Pascal en Jarno nemen in ieder geval maar al te graag een kijkje bij deze game.

Daarna gaan we door naar misschien wel de engste game van de beurs: The Evil Within! Op het presentatiedeck kijken Boris, Steven en Paul naar deze gruwelijke game van Bethesda. Shelly is er natuurlijk ook om al jouw vragen via social media te laten beantwoorden over The Evil Within.

Van de extreme koddigheid gaan we dus naar de extreme gruwelijkheid. Kijk hier alles terug over LittleBigPlanet 3 en The Evil Within op Firstlook 2014!
Firstlook TV: LittleBigPlanet 3 en The Evil Within

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch