Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: Einde van Firstlook 2014 en de Boothbabe Award

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas Firstlook 2014 zit er al bijna op, maar daarom gaan we natuurlijk eindigen met een topper. We geven allemaal dikke shit weg bij de tweede Gamekings Goodiehunt en daarna is het tijd voor de Firstlook Awards met de befaamde Boothbabe Award! Welke boothbabe vond jij het mooist of het meest sexy? Je ziet het hier bij het laatste fragment van de livestream van Firstlook 2014!

Goodies, wie wil dat nou niet? Het is de laatste dag en daarom wordt alles weggeven. Iedereen ging uit zijn plaat, en terecht als je kijkt wat er weggegeven wordt. Tenslotte sluiten we af met de Firstlook Awards, die uit vier categorie├źn bestaat: De beste game, beste stand, beste hardware en natuurlijk de lekkerste boothbabe. Dit jaar ging de verkiezing van de Boothbabe Award ietsje anders, want deze keer besliste alleen jij wie er met de trofee vandoor ging door te stemmen. Om alvast wat weg te geven, het was een monster overwinning. Wie o wie mogen we dit jaar kronen tot de Firstlook 2014 boothbabe?

Firstlook was dit jaar een groot succes; er werden alleen maar vette titels getoond, triple-A en indie, het was lekker druk, en vooral erg gezellig. Tot volgend jaar zullen we maar zeggen!
Firstlook TV: Einde van Firstlook 2014 en de Boothbabe Award

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch