Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met de Xbox One en Destiny

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al even geleden dat we gehoord hebben dat de Xbox One is uitgesteld voor Nederland, dus de tranen zijn allang gedroogd. Het is ergens juist beter, want het maakt het éxtra tof dat de next-gen console van Microsoft wel gewoon op Firstlook 2013 staat. Ook Activision is aanwezig en met niet minder dan Destiny. Check hier ‘Firstlook TV dag 2 met de Xbox One en Destiny’.

Destiny, Destiny, Destiny. Wat heeft die game een grootse indruk achtergelaten bij velen, toen deze voor het eerst officieel werd laten zien. Sowieso zijn ze al heel lang bezig met de game, want de hints waren er allang. Ontwikkelaar Bungie, bekend van de Halo-games, gaf al hints in Halo 3: ODST door “Destiny waits” op een ingame-muur te zetten. Het speculeren begon vanaf toen al, terwijl dat dus vier jaar geleden is.

Over de Xbox One is ook een aardig boek aan speculaties geweest. Sowieso was de naam van de console vaak het onderwerp van gesprek, gezien iedereen benieuwd was welke naam het zou worden na de Xbox 360. Xbox 720 kwam vaak voorbij, maar ook Xbox Infinity werd genoemd. Uiteindelijk werd het Xbox One. Het was even wennen, en verbazingwekkkend dat de derde Xbox-console de Xbox One genoemd wordt, maar ondertussen zijn we niet anders gewend.

Destiny én de Xbox One zijn aanwezig op Firstlook 2013 en dat moet sowieso effe gecheckt worden. Hier is ‘Firstlook TV dag 2 met de Xbox One en Destiny’!

Je ziet ook meer van Killer Instinct, de stand van Asus en League of Legends.
Firstlook TV dag 2 met de Xbox One en Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch