Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met de Mario Kart-finale

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kent het waarschijnlijk wel. Potje FIFA op de bank, Call of Duty met je vrienden of… Mario Kart! Al sinds het eerste deel op de Super Famicom/Super Nintendo is de serie flink populair. Die populariteit wordt doorgezet en tegenwoordig ook professioneel behandeld. Je ziet hoe er hard gestreden wordt om de eerste plek in ‘Firstlook TV dag 2 met de Mario Kart-finale’.

Het Mario-universum is van ongekende groottes. We hebben de 2D Mario-games, de Paper Mario-titels en alle spin-offs. Mario zit met al z’n vriendjes in go-karts in de Mario Kart-games, waarna je de strijd aangaat om als eerste over de finish te gaan. Sowieso is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn verschillende power-ups over het circuit verspreid die je kunnen helpen (of tegenwerken) naar de winst.

Er zijn voorrondes geweest in de Mario Kart-competitie van Firstlook 2013 en nu is het tijd voor de finale. Vier finalisten hebben de voorrondes gewonnen en overleefd, waardoor zij mogen plaatsnemen op het podium. Hun taak: laten zien dat ze de beste zijn in Mario Kart en de andere drie finalisten een poepje laten ruiken. Onze host Skate, als professionele sportcommentator, moedigt ze aan en zorgt ervoor dat het publiek precies weet wie er het dicht bij de winst is. Het is tijd voor ‘Firstlook TV dag 2 met de Mario Kart-finale’!

Firstlook TV dag 2 met de Mario Kart-finale

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch