Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met de Firstlook 2013 Awards

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee volle dagen heeft iedereen ontzettend veel games kunnen checken op Firstlook 2013. Veel mensen kwamen voor de next-gen consoles, maar uiteindelijk zijn de games het meest belangrijk. Wie hadden de beste stand? Wat was de tofste game van Firstlook 2013? Je ziet het in ‘Firstlook TV dag 2 met de Firstlook 2013 Awards’!

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur wat games betreft. Persoonlijk wilde ik alles checken, van de Nintendo-stand tot Call of Duty: Ghosts en de indiegames die er waren. Uiteindelijk bepaalt het publiek wat de tofste game was en de meest epische stand op de beursvloer van Firstlook 2013. Niet zomaar, want het heeft een hele goede reden: de Firstlook 2013 Awards. Er is als ontwikkelaar geen grotere eer te bedenken dan een Firstlook Award in de wacht slepen, want dat betekent dat iedereen zeer te spreken is over de game die je op de beursvloer laat zien.

Er werd flink uitgepakt dit jaar en daardoor moet het kiezen heel moeilijk zijn geweest. Activision was goed vertegenwoordigd, bij EA stonden ze hun mannetje en vergeet bijvoorbeeld Nintendo, Logitech, Teufel en Magix Buttons niet. Dit is maar een kleine greep uit het grootse geheel. Iedereen heeft ontzettend goed hun best gedaan, maar uiteindelijk kan er maar één de beste game, de beste stand of de beste hardware hebben van Firstlook 2013. Wie dat geworden zijn, zie je in ‘Firstlook TV dag 2 met de Firstlook 2013 Awards’!
Firstlook TV dag 2 met de Firstlook 2013 Awards

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch