Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met Call of Duty: Ghosts

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder hadden we al de geduchte concurrent van Call of Duty: Ghosts in Firstlook TV. Toen wisten we al dat Battlefield 4 niet de enige kandidaat is om de FPS-koning van dit najaar te worden. Call of Duty: Ghosts maakt ook zeker kans en of die kans groot is, zie je in ‘Firstlook TV dag 2 met Call of Duty: Ghosts’.

Activision verdient elk jaar dikke bakken geld met de Call of Duty-franchise, want wereldwijd spelen miljoenen mensen elk jaar het nieuwe deel in de serie. Het ene jaar is ontwikkelaar Infinity Ward verantwoordelijk voor een nieuwe game, het andere jaar is Treyarch aan de beurt. Infinity Ward gaat met Call of Duty: Ghosts ervoor zorgen dat de serie overgeheveld wordt naar de next-gen consoles. De Xbox One en PlayStation 4 komen eraan en wat is tegenwoordig een console zonder Call of Duty? Dat antwoord laten we in het midden.

Ook Firstlook 2013 was een stuk minder geweest als Activision ons niet zou verblijden met een speelbare versie van Call of Duty: Ghosts. De game komt er bijna aan en niets is fijner dan even kunnen voelen hoe het speelt, voordat je de game koopt. Zal Call of Duty: Ghosts je geld waard zijn? Check ‘Firstlook TV dag 2 met Call of Duty: Ghosts’ en misschien krijg je het antwoord wel.

Firstlook TV dag 2 Call of Duty: Ghosts

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch