Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een tweetal aan PlayStation-exclusieve titels. Sowieso is het Japanse Sony goed bezig met vertegenwoordigen van hun consoles, oftewel de PlayStation 3 en PlayStation 4. Op de huidige generatie komen ook nog brute games uit, zoals je ziet in ‘Firstlook TV dag 2 met Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6’.

Ken je ontwikkelaar Quantic Dream? Misschien wel, misschien niet. De kans is groter dat Fahrenheit of Heavy Rain je iets zegt, twee titels waar zij verantwoordelijk voor zijn. Hun aankomende game is Beyond: Two Souls, een net zo verhalende en filmische game als de eerste titels van Quantic Dream. Op Firstlook 2013 kun je zelf checken of dit een game voor jou is en dat wordt dan ook even gedaan tijdens Firstlook TV. Met de controller in handen de game ervaren is sowieso beter dan alleen maar trailers kijken.

Dat is niet alles, want ook liefhebbers van racegames komen aan hun trekken op Firstlook 2013. Eerder zagen we al Driveclub, maar die game is iets meer arcade dan de Gran Turismo-serie, waar het zesde deel van uitkomt. Gran Turismo 6 shinet keihard op Firstlook 2013 en is sowieso speelbaar voor iedereen. De Gran Turismo-games zijn bedoeld voor mensen die houden van autoporno, perfecte tijden neerzetten en realisme. Benieuwd of Gran Turismo 6 en Beyond: Two Souls vet zijn? Check ‘Firstlook TV dag 2 met Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6’!

Verder zie je Coolermaster, Cmstorm en League of Legends.
Firstlook TV dag 2 met Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch