Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 2 met Battlefield 4

07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk is dit één van de games waar de meeste bezoekers wel naar uitkijken. De strijd tussen de first-person shooters gaat er hard aan toe en Battlefield 4 is voor velen de favoriet. De open bèta is net van start gegaan en daarnaast is de game groots speelbaar op Firstlook 2013. Het is tijd voor een potje Battlefield 4 in ‘Firstlook TV dag 2 met Battlefield 4′.

Je kunt natuurlijk maar één keer je hard verdiende centjes uitgeven en voor veel gamers zorgt dat ervoor dat ze ook maar één FPS-titel in huis halen in ’t najaar. Het aanbod is groot, maar dit jaar gaat de strijd tussen Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4. Elk jaar komt er een nieuw Call of Duty-deel, maar de Battlefield-serie heeft veel minder delen. Die hard Battlefield-fans wachten ook al veel langer op het laatste deel. Vandaag besteden we aandacht aan de twee grootmachten die als een huis staan in de game-industrie en dat wordt afgetrapt met Battlefield 4.

Misschien wel één van de leukste dingen van Firstlook is natuurlijk… de goodiehunt! De allervetste goodies worden het publiek ingesmeten en voor de allergrootste dingen moet gestreden worden. Oefen maar alvast je danspasjes voor Firstlook 2014, want onze host Skate houdt ervan om je te laten werken voor je goodies. Wie heeft er gewonnen? Je ziet het in ‘Firstlook TV dag 2 met Battlefield 4’!

Verder zie je meer van Killzone: Shadow Fall, Driveclub, de PlayStation 4-controller en Forza Motorsport 5.
Firstlook TV dag 2 met Battlefield 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch