Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met Wolfenstein: The New Order en Logitech

06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste jaren is alles dat uit de stal van Bethesda komt best tof. Wellicht is dat een understatement als je kijkt naar games als The Elder Scrolls V: Skyrim, maar alles is voor subjectiviteit vatbaar. De ontwikkeling van nieuwe games gaat steevast door, maar de titel die besproken wordt in dit item komt van de handen van MachineGames en wordt slechts uitgebracht door Bethesda. Wellicht dat de tweede genoemde wel invloed gehad heeft, want in ‘Firstlook TV dag 1 met Wolfenstein: The New Order en Logitech’ zien we dat de nieuwe Wolfenstein-game wellicht wel heel vet wordt.

In Wolfenstein: The New Order ziet de wereld er compleet anders uit dan hoe we ‘m nu kennen. De nazi’s hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen en ervoor gezorgd dat hun ideeën doorgevoerd zijn. Je speelt als William “B.J.” Blazkowicz, die we natuurlijk kennen uit bijna alle Wolfenstein-games. Niet meer dan logisch zorg jij ervoor dat alles voor de bakker komt en opgelost wordt. Daar moet je wel een beetje je best voor doen, want Blazkowicz is een beetje de weg kwijt door geheugenverlies en heeft veertien jaar lang in een gesticht gezeten. Wellicht wel een goede reden om met een boos gezicht wat nazi’s neer te maaien.

Ook Logitech is op Firstlook 2013, uiteraard met goede reden. In het landschap der gameaccessoires geen onbekende naam en zeker geen bedrijf dat slechte producten aflevert, als je het mij vraagt. Sowieso hebben ze altijd een flinke set sexy boothbabes. Hebben we eigenlijk meer redenen nodig om ze te checken?

Verder bespreken we NBA 2K14, de stand van Steelseries, de scheermeisjes en Magix Buttons.

Firstlook TV dag 1 met Wolfenstein: The New Order en Logitech

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch