Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met Magix Buttons en boothbabes

06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen al het next-gen geweld en brute current-gen games moet er ook aandacht besteed worden aan de geschiedenis van games. Uiteraard kan dat allemaal op Firstlook 2013 en daarom is hier een video van Firstlook TV dag 1 met Magix Buttons en boothbabes!

Magix Buttons komt zo af en toe de Gamekingsredactie opwandelen met exemplaren van vaak onbekendere, maar ontzettend gewilde retrogames. Niet omdat deze titels verloren pareltjes zijn qua gameplay, maar vaak juist omdat het drollenbakken van games waren. Dit zorgde ervoor dat er maar weinig exemplaren in omloop zijn en als je er dan eentje hebt die nog in goede staat verkeert, is de kans aanwezig dat het een aardige zak duiten waard is.

Games… ja, leuk. Firstlook 2013 gaat toch niet om games, maar om boothbabes?! Sowieso een heel belangrijk onderdeel van de beursvloer, want een game wordt toch wel een stuk vetter als een mooie dame ernaast staat. Misschien zorgt het ervoor dat je veel minder van de game meekrijgt, maar dan heb je tenminste een goed uitzicht gehad terwijl je deed alsof je speelde! De jacht wordt ingezet om boothbabes te vinden die je gezien moet hebben. We hebben Anna-Alicia de taak gegeven om de leukste dames eruit te pikken.

Verder zie je de PEGI-stand, Age of Gaming, Eizo, Forza Motorsport 5 en Gran Turismo 6.
Firstlook TV dag 1 met Magix Buttons en boothbabes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch