Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met League of Legends

06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dé free-to-play MOBA van het moment is overduidelijk League of Legends. Iedereen en misschien zelfs je oma speelt het. Daarom hebben we bekende League of Legends-spelers op het podium een spannende match laten spelen tegen elkaar, wat er hevig aan toe gegaan is. Je ziet hoe zij het tegen elkaar opnamen in ‘Firstlook TV dag 1 met League of Legends’.

Het LowLandsLions League of Legends-team, uiteraard uit Nederland, doet het meer dan aardig goed in Europa en laten hun skills zien op Firstlook 2013. Een beetje showen wat je kunt, is natuurlijk niet zo lastig als je al een flinke tijd op hoog niveau speelt. Gelukkig zijn ze ook bereid om de beginnende speler van League of Legends tips te geven. Verder vertellen ze over hun ervaringen in de Europese eSports-competities en zijn ze ook niet vies om vragen van gamers te beantwoorden.

Sowieso kan het dat je zoiets hebt van “What the fuck is League of Legends?!” en heb je er nog nooit van gehoord. Dat kan, maar misschien heb je dan niet zo heel erg opgelet. In de game word je in twee teams van vijf Champions. Die kun je zelf kiezen en je hebt dan ook de keuze uit 115 Champions. Daarna vergt het een flinke bak aan tactiek om ervoor te zorgen dat je het andere team de baas bent.

Ik zeg je eerlijk, ik heb nog nooit League of Legends gespeeld (schaam me er niet eens voor!) en ben dan ook niet de juiste persoon om je er alles over te vertellen. De mannen van het LowLandLions League of Legends-team wel en daarom kun je het beste ‘Firstlook TV dag 1 met League of Legends’ kijken!

Je ziet hier sowieso ook de stand van Alternate en FIFA 14!

Firstlook TV dag 1 met League of Legends

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch