Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met een kijkje achter de schermen

06/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je over de beursvloer loopt, zie je dat er ontzettend veel mensen betrokken zijn bij zo’n groot game-evenement als Firstlook. Ook achter de schermen zijn er ontzettend veel mensen aan het werk om jullie te voorzien van toffe content. Daar gaat veel meer werk in zitten dan je op het eerste gezicht ziet en daar krijg je een voorproefje van in ‘Firstlook TV dag 1 met een kijkje achter de schermen’.

Denk alleen al aan iedereen die zich bezighoudt met Firstlook TV. Ik zit hier bijvoorbeeld voor jullie om de video’s van een lekker leesbare tekst te voorzien, de livestream heeft een flink aantal man nodig om vlekkeloos te lopen en het vergt ook aardig veel aandacht om de stream in goedlopende stukken op Gamekings.tv te zetten. Natuurlijk vergeet ik heel veel mensen credits te geven die ze verdienen, zoveel zijn er bezig met het geheel. Bij deze.

Normaal gesproken zie je er helemaal niets van, maar Dennis en JJ lichten een tipje van de sluier. Zo gaan zij namelijk laten zien wat er backstage gebeurt. Ze laten je zien wat er in de regiekamer gebeurt, waar een club aan hardwerkende bezig is met de livestream. Natuurlijk kan ik alles gaan vertellen, maar waarom kijk je niet gewoon naar ‘Firstlook TV dag 1 met een kijkje achter de schermen’?

Sowieso zie je ook meer van Tearaway, de PlayStation 4 en de Xbox One.
Firstlook TV dag 1 met een kijkje achter de schermen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch