Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met de next-gen consoles

05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag 1 van Firstlook 2013 is in volle gang en we gaan gewoon lekker door. Er zit van alles in deze episode: boothbabes, de Nintendo 2DS en de next-gen consoles. Genoeg reden om ‘Firstlook TV dag 1 met de next-gen consoles’ terug te kijken, toch?

Firstlook zou geen Firstlook zijn als er geen toffe primeurs en grote games te vinden zijn. Dit jaar pakt Firstlook uit met de next-gen consoles! Voor het eerst in Nederland zijn de nieuwe Xbox One en PlayStation 4 bespeelbaar voor het grote publiek. Hoe wreed is dat! Alle Firstlook-bezoekers hebben vandaag dus al de controllers in hun handen gehad en de next-gen games gespeeld. Maar welke console komt er het beste uit? Welke next-gen console maakt de meeste indruk op de beurs? Ook wij stellen onszelf deze vraag, dus dat kan alleen maar een mooie discussie opleveren.

Naast de next-gen consoles is er ook een nieuwe handheld aanwezig: de Nintendo 2DS! De vormgeving van de handheld riep wat vragen op bij de aankondiging. Terecht of onterecht? Op Firstlook 2013 kun je zelf ervaren hoe de nieuwe handheld is.

Wat is nog belangrijker dan de next-gen en handhelds? Boothbabes natuurlijk! We gaan lekker voor het eerst op jacht naar boothbabes. En die zijn er in overvloed op Firstlook 2013! Anna-Alicia gaat op zoek naar de mooie en sexy dames voor je. Je krijgt dus een mooie preview op de glorieuze Boothbabe Awards die op de laatste dag gaan plaats vinden. Misschien komt de toekomstige winnares wel voorbij?

Check natuurlijk ook de andere delen van de Firstlook TV-livestream. Bekijk hier het vorige deel van de stream met Teufel en TurtleBeach.

Verder komen ook Super Mario 3D World, de Nintendo 2DS en de stand van NABV aan bod.

Firstlook TV dag 1 met de next-gen consoles

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch