Menu Premium
Loading...

Firstlook TV dag 1 met Assassin’s Creed IV: Black Flag

05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit najaar wordt toch wel een beetje geclaimd door Ubisoft. Ze pakken namelijk groot uit bij de van oorsprong Franse uitgeverij, met games als Rayman Legends en Watch Dogs. Het nieuwe deel van de Assassin’s Creed-franchise komt er ook aan en als je de titel gelezen hebt (de kans is groot!), weet je dat ik ’t heb over Assassin’s Creed IV: Black Flag. In dit tweede deel van Firstlook TV dag 1 zie je meer van de echte echte piratengame van Ubisoft.

De Assassin’s Creed-serie liet best wel flinke indruk achter toen het eerste deel uitkwam. Het was nieuw in een game dat we teruggingen naar de middeleeuwen en redelijk waarheidsgetrouwe situaties konden naspelen, maar dan met een sluipmoordenaarssausje. Het zorgde ervoor dat een populaire franchise geboren was die naast verfrissende gameplay ook nog wat doet aan het vertellen van de geschiedenis.

In Assassin’s Creed IV: Black Flag speel je voor het eerst met een piraat. In eerste instantie lijken piraten niet heel veel te maken te hebben met sluipmoordenaars, maar Ubisoft zal er vast in geslaagd zijn er een geloofwaardig verhaal van te maken. De hoofdrolspeler in de game is Edward Kenway, wie een aardig bekende achternaam heeft als je de Assassin’s Creed-games allemaal gespeeld hebt. Hij is namelijk de vader van Haytham Kenway en daardoor dus de opa van Ratonhnhaké:ton. Dit waren de twee speelbare personages uit Assassin’s Creed III.

Gelukkig is de game ook aanwezig op Firstlook 2013, want de nieuwsgierigheid naar Assassin’s IV: Black Flag is groots. Ben je ook benieuwd? Één oplossing: Snel kijken!

Verder zie je ook Killer Instinct, Forza Motorsport 5, Driveclub en Knack.

Firstlook TV dag 1 met Assassin's Creed IV: Black Flag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch