Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: Call of Duty en in gesprek over Virtual Reality

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar komt Activision hard met de nieuwe Call of Duty op Firstlook 2014. Dit jaar staan ze er uiteraard ook, maar wel op een iets andere manier. Dit jaar hebben ze de tofste multiplayer delen van de afgelopen Call of Duty-games meegenomen. Heel erg tof, maar waar is Call of Duty: Advanced Warfare? What’s up? We gaan op onderzoek uit met Firstlook TV!

Het is niet dat Firstlook 2014 erom verlegen zit, met dikke shooters. Met Evolve en Far Cry kom je al goed aan je trekken in de Jaarbeurs. Toch voelt het vreemd dat Call of Duty: Advanced Warfare ontbreekt dit jaar. Wie had niet de game van Sledgehammer met de nieuwe exo-suits willen proberen? Jarno en Pascal gaan voor jou op onderzoek uit om de oorzaak aan het licht te brengen. Gelukkig is Activision niet met lege handen gekomen en hebben ze een toffe multiplayer setup opgezet voor Firstlook 2014. Pascal en Jarno gaan op onderzoek uit.

Daarnaast wordt er nog de Oculus Rift, en virtual reality in het algemeen, besproken op het presentatiedeck. Boris en Hugo krijgen daarvoor Maarten van Zanten op de bank. Maarten, onderdeel van indie-ontwikkelaar Excamedia, weet alles van het leuke speeltje van Oculus. Hoe groot is virtual reality nu eigenlijk en is het meer dan een gadget?

We hebben dus nog een bomvol Firstlook TV fragment voor je. Kijk het hier terug!
Firstlook TV: Call of Duty en in gesprek over Virtual Reality

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch