Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: BloodBorne en WWE 2K15

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste dag van Firstlook zit er al bijna op, maar dat wil niet zeggen dat we geen toppers meer hebben. Er wordt uitgebreid gesproken over BloodBorne en WWE 2k15. Wat zijn de meningen over deze games? Je ziet het hier op Firstlook TV met BloodBorne en WWE 2K15!

Steven en Jarno nemen een kijkje bij de Sony stand om de gruwelijke game Bloodborne te checken. Bloodborne de nieuwe game van From Software en speelt zich af in een donker en gotisch tijdperk waarbij je het op moet nemen tegen hordes van duistere monsters. De game is dus van de makers van de Souls-serie, en zal daarom bekend aandoen voor de fans van deze serie. Doet Bloodborne dan wel genoeg nieuws? Op Firstlook 2014 is hij speelbaar, dus Steven en Jarno checken het bij de stand.

Daarnaast bespreken Jelle en Jarno de nieuwe WWE-game, namelijk WWE 2K15. Ze zijn misschien geen echte WWE-volgers, maar dat neemt niet weg dat ze het leuk vinden om een match met de worstelaars te vechten. In dit nieuw deel kun je voor het eerst de MyCAREER mode spelen waarbij je, je eigen personage helemaal kan laten uitgroeien tot een WWE-ster. Begin bij NXT en maak je weg naar RAW of zelfs het echte WWE Championship, en groei uit tot een echte superstar.

Gaan Jarno en Jelle de nieuwe WWE Superstar worden? Je ziet het hier terug op Firstlook TV met Bloodborne en WWE 2K15!
Firstlook TV: BloodBorne en WWE 2K15

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch