Menu Premium
Loading...

Firstlook TV: Assassin’s Creed Unity en The Order: 1886

12/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op Firstlook 2014 worden er echte toppers getoond. Twee daarvan zijn Assassin’s Creed Unity en The Order: 1886, dus daar moeten we even aandacht aan besteden. We checken niet alleen deze vette games, maar we nemen natuurlijk ook nog een kijkje op de beursvloer om de sfeer te proeven. Kijk met ons mee op Firstlook 2014 en proef de sfeer van de beursvloer!

Jarno en Jelle gaan samen de beursvloer op en vragen de mening van de bezoekers. Hoe vinden ze het? Voor welke game willen ze wel uren in rij staan? Jelle en Jarno kijken natuurlijk ook bij de verschillende stands en hoe het er daar aan toe gaat. Daarnaast kijken we speciaal nog even naar The Order: 1886, een nieuwe titel voor de PlayStation 4. In The Order: 1886 speel als een van de ‘knights’ die het oude Londen moet verdedigen van monsters, monsters die half mens, half dier zijn.

vervolgens checken Jarno en Steven de Ubisoft-stand voor Assassin’s Creed Unity. In dit nieuwe deel speel je als Arno Dorian tijdens de Franse Revolutie en moet je zien te overleven in deze duistere tijd. Hoe vinden de bezoekers deze next-gen Assassin’s Creed?

Grote titels, gezelligheid op de beursvloer en een bespreking van The Order: 1886, check het nu in deze Firstlook TV!
Firstlook TV: Assassin's Creed Unity en The Order: 1886

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch